Skip to content

Service

Als bedrijf besteden wij bijzonder veel aandacht aan ons werk. We werken alleen met eigen stoffeerders, geen freelance, want we willen graag ons eigen systeem handhaven. Voor elk opdracht nemen wij ruimschoots de tijd, want je kunt er beter iets langer over doen, als dat het even snel moet, en de klant achteraf niet tevreden is. Natuurlijk is het zo, dat wij ook mensen zijn en foutjes kunnen maken, indien dit gebeurd lossen we het zo snel mogelijk op, alles moet hier dan ook voor wijken. Van de fabrikanten krijgen wij veel steun.


De gordijnen worden voordat ze gemaakt worden eerst over een lichttafel gehaald, om te kijken of er geen fouten in zitten, de kans is dan ook zeer klein, dat wanneer wij ze gaan ophangen met weeffouten geconfronteerd worden. Ook worden onze vitrage eerst gestreken voor dat wij ze gaan plaatsen.
De tapijtfabrikanten hebben een afdeling die de controle doet op fouten, op het moment van fabriceren. Dit is voor ons een hele geruststelling.
Voor de shutters die door ons verkocht worden, hebben wij de afspraak met de leverancier, dat dit bedrijf zelf komt inmeten en plaatsen. Het voordeel hiervan is dan ook dat er niet teveel schijven tussen zitten, en kans op problemen nihil is.
Onder service verstaan wij ook de offerte die vrijblijvend door ons wordt gemaakt, de klant weet vooraf precies waar ze aan toe zijn. Dit is voor beide partijen een voordeel.


Tevens zijn wij aangesloten bij het CBW, dit is een organisatie die garant staat voor zowel de consument, almede de winkelier. Uw aankoop is daarom altijd gegarandeerd, zowel de aanbetaling als de producten.

 

Dit is een verhaal waar wij helemaal achter staan, en daarom willen wij U graag begroeten in onze showroom.

Rinus van Stein

10% korting voor de nieuwbouw in Hillegom

Het prachtige Hillegom wordt mooier en mooier. Op dit moment zijn er verschillende nieuwbouwprojecten gaande: De Ringoevers en Vossepolder. Deze projecten bieden tal van mogelijkheden om te wonen in Hillegom. De projecten bieden voor ieder wat wils, en in onze showroom zult u zien dat wij voor iedere woning een ruime keuze aan mogelijkheden hebben.  

Woningstoffeerbedrijf Rinus van Stein komt de nieuwe bewoners van De Ringoevers en Vossepolder tegemoed met de volgende aanbieding: Iedereen die gaat wonen, krijgt van ons een korting van 10% op het gehele assortiment. Het betreft hier tapijt, gordijnen, zonwering, alsmede harde vloeren; zowel parket, laminaat als pvc. Kijkt u eens op de website bij producten of kom langs in onze showroom voor een overzicht van al onze diensten en een vrijblijvende offerte.