Skip to content

Projecten

Regelmatig ontvangen wij recensies van klanten of behalen wij exclusieve certificaten in ons vakgebied. Hieronder vind u een selectie hiervan. Wilt u zelf een recensie insturen voor de site, mailt u deze dan naar info@rinusvanstein.nl, graag inclusief een foto van de ingerichte ruimte met het eindresultaat. Klik op de afbeelding voor een grotere versie.

Zomerzorg

Inrichting Zomerzorg

Al vanaf de start van onze verbouwingsplannen stond de heer van Stein voor ons klaar om met zijn input en ideeën het beste resultaat te behalen. Het team van Rinus van Stein heeft de puntjes op de i gezet van de verbouwing van ons café. Hierbij is gezorgd voor een mooie vloer die tevens bestand is tegen de dagelijkse gang van zaken binnen het café. Dit geeft samen met zijn prachtig gekleurde vouw- en overgordijnen een warme sfeer in onze zaak. We zijn uiterst tevreden over de service en samenwerking met Rinus van Stein!

roest2

Inrichting Familie Roest

Bij de bouw van ons nieuwe huis was kwaliteit een belangrijk punt. Logisch vervolg daarop was de kwaliteit van de stoffering en inrichting. Rinus van Stein en zijn medewerkers hebben ons goed geadviseerd, en voor een perfecte stoffering gezorgd. De gordijnen en vloerbedekking boven zijn precies op maat gemaakt en aangebracht. Door het hele huis hebben we veel ramen en deuren, met allemaal verschillende maten, maar de luxaflexen hangen overal keurig recht en passen precies. Wij kozen voor een marmoleumvloer, die zo netjes gelegd is dat iedereen die bij ons binnenkomt zich afvraagt wat het voor vloer is. Hij is superglad en strak afgewerkt. Ondanks de schuine muur en de vreemde hoeken bij de keuken ligt het prachtig. Het marmoleum werd zelfs in de garderobekast met zijn rare hoeken als vanzelfsprekend net zo netjes doorgelegd. Ons advies aan iedereen die marmoleum op de vloer wil: prima, maar laat het leggen door Rinus van Stein. Wij genieten er nog steeds iedere dag van!

fclisse2

1e verdieping FC Lisse

Vorig seizoen zijn de trappen naar de 1e verdieping opgeknapt. Vorige week heeft dat een vervolg gekregen door de balustrade te voorzien van FC Lisse vloerbedekking. Na dertig jaar werd het tijd dat er nieuwe vloerbedekking op de vloer van de balustrade kwam. Daarvoor heeft een belangrijke sponsor van FC Lisse zich hard gemaakt. Rinus van Stein Woninginrichting heeft de bovenverdieping een eigentijds gezicht gegeven. Als certificaat houder 'Marmoleum Specialist' staat kwaliteit en vakmanschap voorop. En dat is te zien ook. Bijgaande foto is een impressie van de opgeknapte balustrade.

trap1s

Traprenovatie Paula en Marjo

Rinus wat een vakmannen heb je werken! Almar en Danny hebben het prachtig gedaan! Hartelijk dank! We zijn er helemaal weg van.

Familie Beerstecher

Inrichting Familie Beerstecher

We zijn nog steeds ontzettend blij met onze vloer en trap. Voor honden- en katteneigenaren is dit volgens ons de meest ideale vloer. Onze hond heeft de vloer een paar keer "uitgetest". Tijdens de warme zomerdagen voelde zij zich niet helemaal goed. Ook al was het 's nachts gebeurd en vond je "de verrassing" 's morgens; een kwestie van opruimen, dweil er over en het zag er weer uit als nieuw. Ook modderpoten van honden en katten zijn binnen een mum van tijd weggepoetst. Het is mooi strak gelegd en de afwerking is helemaal goed. We willen nooit meer een andere vloer en dan graag door uw firma gelegd. We kunnen u zonder meer bij iedereen aanbevelen. De vloer is vakkundig gelegd, het contact is ook altijd prettig geweest en we hebben duidelijk en eerlijk advies gekregen. Heel erg bedankt hiervoor! Met vriendelijke groeten, Sandra & Maarten Beerstecher Angel, Oscar & Dimphy