Skip to content

Over ons

dannyvanstein

Danny Van Stein

Allround woningstoffeerder & leidinggevende
almarblits

Almar Blits

Allround stoffeerder raamdecoratie & maatnemer
Owen O Neill

Owen O Neill

Allround stoffeerder vloeren
margreetfaas

Margret Faas

Verkoop & administratie
Yvonnevanstein

Yvonne van Stein

Mede-eigenaar, verkoop & boekhouding
Rinusvanstein

Rinus van Stein

Eigenaar, verkoop projecten & organisatie

Wat onze klanten zeggen

fclisse2
Vorig seizoen zijn de trappen naar de 1e verdieping opgeknapt. Vorige week heeft dat een vervolg gekregen door de balustrade te voorzien van FC Lisse vloerbedekking. Na dertig jaar werd het tijd dat er nieuwe vloerbedekking op de vloer van de balustrade kwam. Daarvoor heeft een belangrijke sponsor van FC Lisse zich hard gemaakt. Rinus van Stein Woninginrichting heeft de bovenverdieping een eigentijds gezicht gegeven. Als certificaat houder 'Marmoleum Specialist' staat kwaliteit en vakmanschap voorop. En dat is te zien ook.
FC Lisse
Renovatie 1e verdieping
beumer1
Wij zijn geweldig tevreden over de firma Rinus van Stein uit Hillegom. Zij hebben bij ons laminaat gelegd. Doorlopend, keuken, hal en kamer. Als er kleine puntjes op de i gezet moeten worden, is dat geen probleem. medewerker Almar Blits is een vakman die altijd klaarstaat met goede ideeën en hulp. Kortom, ik kan deze firma aan iedereen aanbevelen. Grappig: toen men bij ons de vloer gelegd had, waren de overbuurtjes zo enthousiast dat ze hetzelfde lieten doen door deze firma. Ook in de winkel zijn wij zeer plezierig en vakkundig geholpen.
Familie Beuner
Inrichting
trap1s
Rinus wat een vakmannen heb je werken! Almar en Danny hebben het prachtig gedaan! Hartelijk dank! We zijn er helemaal weg van.
Paulo en Marjo
Traprenovatie

In de media

In maart 2021 stonden wij met een paginagroot artikel in de Hillegommer voor de rubriek ‘Duurzaamheid’. Naast een uitgebreid interview over onze diensten en service vertellen staan er ook mooie recensies van een aantal klanten bij.